Telefoon: 013-5420143        
CarXpert Bink Tilburg
Autobedrijf Bink begint samenwerking met Service formule  CarXpert.
Dit is een universele service formule voor het onderhoud en service in de ruimste zin van het woord van alle merken auto's.


Waarom ?
Na jarenlange ervaring als onder andere Daihatsu en MG Rover dealer hebben wij besloten vanaf 2011 alle merken auto's te verkopen en te onderhouden en daar hoort ook een bredere kennis bij.

CarXpert is een hoogwaardige service formule die ons helpt op het gebied van nieuwe technieken en kennis en de scholing die daarbij hoort, ook voor de toekomst. De auto van nu is nu eenmaal totaal anders dan 10 jaar terug aldus Manfred Bink.
De combinatie van het familiebedrijf Bink i.c.m. CarXpert die ons ontzorgt op een aantal gebieden is nodig voor de toekomst om de kennis en het niveau up-to-date te houden. Iedere monteur wordt op zijn niveau getest en bijgeschoold waar nodig.
Wij zijn heel ons leven al een zelfstandig autobedrijf en dat blijft ook zo aldus Manfred Bink.
Maar CarXpert zorgt dat wij op gebied van techniek en nieuwe ontwikkelingen bij blijven.

Er zijn maar liefst 5300 CarXperts in Europa dus de Europese dekking is goed voor elkaar daarmee is CarXpert een van de grootste service formules in Europa met de kennis die daarbij hoort.

Wij kunnen de klant Mobiliteitsservice in heel Europa aanbieden voor slechts 49,95 euro.  
U kunt bij ons terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken nieuw en gebruikte auto's,maar ook onder andere APK en airco service.